Bissmillaahirahmaniirahiim
Assalaamu’alaikum Warahmatullahi Wabarokatuh

Nyukruk galur sunnah Rasul, mapay lacak para anbiya seja tumut sareat Islam, Kalayan miharep rachmat sareng ridho Alloh Robbul Izzati, Sim kuring gaduh maksad seja Syukuran dina raraga Parasan pun incu anu wastana :

Unsilster Blog Tasikmalaya

Insya Allah bade dilaksanakeun dina:
Dinten : Jum’at
Kaping : 30 Maret 2012
Waktos: Tabuh 13.00 (Ba’da Jum’at)
Tempat: Kp. Panulisan RT. 02/01 Ciawi – Tasikmalaya

Tansah hibaring pangdu’a anu kasuhun, diwuwuh ku panuhun luntur galih kersa rurumpaheun sumping dina waktosna.

Wassalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Baktos,
Unsilster Blog Tasikmalaya

loading...

Related Posts: