UnsilSter Blog

Info Handphone dan Makalah Terbaru

Download Contoh Sisindiran Bahasa Sunda

Kadu pahili jeung nangka
Wadahna kana karanjang
Kudu apik jeung berseka
Sangkan sehat hirup urang

Daun kangkung saayakan
Ngeunahna lamun di sepan
Lamun urang tambarakan
Badan sok gampil geringan

Peuyeum ketan make ragi
Amis najan tampa gula
Mun gering tangtuna rugi
Bakat tinggaleun sakola

Ulah ngaganggu papanting
Bisi nyeureud kana mata
Kasehatan memang penting
Leuwih penting batan harta

Related Posts:

Category: Catatan Harian
  • Rticky Van Mpurise says:

    Yang lainnya Dong….

    November 3, 2011 at 4:31 pm
  • Saha Bae says:

    kurang bagus bro….

    February 9, 2012 at 5:08 am
  • xa wa says:

    nu sanesna dei ath ah…

    March 11, 2012 at 8:32 pm

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*